Zaan Tours

Tijdens deze dagelijkse excursie met vaartocht worden gasten om 10.00 uur opgehaald in Amsterdam vanaf de achterzijde van het Centraal Station.

Vanaf hier wordt direct naar de Zaanse Schans gereden. Op de Zaanse Schans zullen zij door een gids worden rondgeleid die hen alles vertelt over de huisjes, de molens en de geschiedenis van deze streek. Samen met de gids bezoeken zij de klompenmakerij voor een demonstratie klompen maken en de kaasboerderij voor een uitleg over kaas maken en voor het proeven hiervan. Uiteraard ontbreekt ook een bezoek aan werkende molen niet.

Hierna worden de gasten naar de steiger Zaanse Schans gebracht om over de Zaan naar Zaandam te varen. Hier krijgen zij van de gids een informatiepakket over Zaandam (plattegrond en  brief met informatie) en treinkaartjes om vanaf treinstation Zaandam weer terug te gaan. Zij kunnen dan zelf bepalen hoelang zij in Zaandam verblijven voordat ze teruggaan naar Amsterdam Centraal Station. De kosten voor deze excursie bedragen € 45,-

Arrangement reserveren

Meevaren zonder arrangement?

Vaar je liever mee zonder een arrangement? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk onze tarieven en maak direct je keuze online.

Ticket bestellen