Bel ons

Voor vragen kunt u ons bereiken op 06-3330022 of kijk hieronder bij veelgestelde vragen.

E-mail ons

Stuur uw e-mail met vragen naar info@zaanferry.com

Zaanferry

Zuiddijk 384
1505 HE Zaandam

Voor suggesties

Heeft u een aan- en/of opmerking stuur dan een e-mail naar  info@zaanferry.com

Veelgestelde vragen

Wanneer vaart de Zaanferry?

De Zaanferry vaart elke donderdag t/m zondag van 09:00 tot 20:00. Kijk voor de actuele dienstregeling op: https://www.zaanferry.com/dienstregeling/

Kunnen de boten ook gehuurd worden?

Dat kan! Vooral op de maandag, dinsdag en woensdag. Zou je hierin interesse hebben, stuur dan een mailtje naar info@zaanferry.com voor meer informatie.

Mogen er fietsen mee aan boord?

Ja dat kan, maar alleen op de Elly Glasius. Alleen daar is er ruimte voor alleen wel beperkt. Dus als je met een grote groep bent raden wij dat af. Een kaartje voor de fiets kost 2 euro en het is op eigen risico. Ook zelf de fiets in-en uit de boot tillen.

Zijn hier kosten aan verbonden?

Ja, een kaartje voor de fiets kost 2 euro.

Zijn honden toegestaan aan boord?

Ja dit mag! Alleen het liefst wel aangelijnd.

Kunnen de kaartjes ook aan boord gekocht worden of alleen op de website?

Ja, kaartjes kunnen ook aan boord gekocht worden. Hier kan je zowel pinnen als contant betalen.

Waar zijn de opstapplaatsen?

Hiervoor verwijzen we je graag door naar: https://www.zaanferry.com/aanlegplaatsen/. Hier kun je een precieze routebeschrijving vinden als je invult waar jij bent op dat moment.

Moeten wij reserveren?

In principe hoeft dit niet. Alleen als je met een groep boven de 10 man komt raden wij dit wel aan. Dan ben je in ieder geval verzekerd van een plek.

Is er eten en drinken aan boord?

Wij hebben een bar aan boord waar je iets te drinken kunt halen en een versnapering. Ook is er een mogelijkheid om een lunch en/of snacks vooraf te bestellen. Zie hiervoor: https://www.rederijlee.com/catering-2/

Is de boot rolstoelvriendelijk?

Er is wel ruimte voor rolstoelen aan boord. Alleen is het wel zo dat er een trappetje is waar je op en af moet. Dus alleen als de persoon in kwestie dit zelf kan lopen is het mogelijk, anders raden wij het eigenlijk af.

Hoe werkt het met de arrangementen?

Heb je interesse in één van de arrangementen op de website? Stuur dan even een mail naar info@zaanferry.com om deze te reserveren.