Vanaf vrijdag 1 april

Wij varen sinds 1 april 2022 weer de route Amsterdam – Wormerveer op donderdag tot en met zondag. We stoppen op Zaanse Schans, Zaandam Centrum (Beatrixbrug & Zaantheater) Hembrug en Amsterdam Centraal. Ontdek de Zaanstreek vanaf het water. Met de IZI audio tour leer je onderweg over de geschiedenis van deze streek.

Dit is de huidige dienstregeling:

Er zijn een aantal kleine wijzigingen in de dienstregeling. De overstap in het centrum van Zaandam is nu makkelijker. Waar voorheen vanaf Zaantheater naar de Westzijde gelopen moest worden kan je nu op- en afstappen tussen de twee sluizen in en hoef je dus niet over de Dam te lopen. Zie de afbeelding voor de looproute.

Looproute in Zaandam centrum van Elly Glasius (Richting Amsterdam) naar Zaanferry 1 (Richting Wormerveer)Looproute vanaf Amsterdam Centraal naar steiger 16. Dit is een tijdelijke halte tot en met juli. We informeren tijdig wanneer steiger 14 weer gebruikt zal worden.


Opstapplek Beatrixbrug en looproute naar de andere kant van de sluis om over te stappen op Elly Glasius naar Amsterdam.


Ook varen wij niet helemaal meer door tot aan de bocht in Wormerveer. Onze halte ligt nu voor cafe Sman: Zaanweg 2 1521 DH.