Vaar mee met de Zaanferry

Vanaf Amsterdam Centraal kun je helemaal naar de Zaanse Schans varen!

Wil je niet zo ver? Wij stoppen ook op het Hembrugterrein en het centrum van Zaandam. De Zaanstreek kun je het best ontdekken vanaf het water. Op een boot over de Zaan zit je eersterangs voor het rijke erfgoed op de oevers. Je ziet traditionele molens draaien en ontdekt monumentale pakhuizen en fabriekspanden met namen als Batavia, Saigon en De Liefde. Bij elke stop is er wel een verhaal om te ontdekken. Kom dus een dagje varen met de Zaanferry en beleef wat de Zaanstreek allemaal te bieden heeft!

Teamfoto

Het team van links naar rechts: Eric, Wang, Vincent en Kitty

Aan boord is er

wifi

verwarming/airco

koffie, thee en fris

snacks

Toilet

Download de app

Download voor de optimale beleving de app Izi.Travel en volg de ZaanSpotter tour. Tijdens deze tour zal je van alles te weten komen van de verschillende industrieën die de Zaanstreek rijk is, of is geweest. Aangezien er één product is wat er met kop en schouders bovenuit steekt, zal daar de nadruk op liggen: cacao en chocolade!

Recensies

Addy Verschuren

Fijn dat er een partij is gevonden die vaart tot aan Wormerveer en onze toeristen omarmt door aan boord een tolk in te zetten. Zaanstad is steeds meer in trek bij toeristen en met deze vaarverbinding wordt een bezoekje aan onze toeristische trekpleisters, waaronder natuurlijk de Zaanse Schans, nog leuker.
Addy Verschuren- Wethouder gemeente Zaanstad